Kredi Kartı Başvurusu

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu (4757 SMS-İnternetten)

Ziraat kredi kartı başvurusu telefonla (sms) veya internetten hemen yapılıyor. Aidatsız veya standart kart için başvuru yöntemlerini ve diğer ayrıntıları aşağıda bulabilirsiniz...

Sponsorlu Reklamlar

Bankanın 4757 sms servisini kullanarak hızlı kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru yapılan ürünün adı Bankkart Combo ve Bankkart Genç’tir. Hem banka kartı hem de kredi kartı olan bu ürüne başvurmak için alttaki talimatları uygulayın:

Ziraat Kredi Kartı Başvurusu SMS Örneği

Cep telefonunuzun yeni mesaj bölümüne COMBO yazıp bir boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak 4757’ye sms gönderin.  Örnek mesaj şöyle olmalıdır: COMBO 12345678912

Bankkart Genç Kart SMS başvurusu

Öğrencilere özel olarak verilen bir ürün olan Bankkart Genç Kart’a da sms ile başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için GENC BANKKART yazıp 4747’ye gönderin.  Bu kart KYK’dan burs veya kredi alan öğrencilere verilmektedir.

SMS yerine bankanın ilgili web sayfasından da başvuru yapabilirsiniz. İnternet sayfasından kredi kartı başvurusu yapmak için alttaki talimatları uygulayın:

İnternetten Kredi Kartı Başvurusu

Alttaki bağlantıya tıklayın ve açılan sayfadaki formu doldurun:

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-karti-basvurusu/bankkart-combo-basvurusu

İnternetten başvuru yapabilmek için cep telefonu numarası, TC kimlik numarası ve gelir bilgisi gereklidir. Başvuru için yukarıdaki bağlantıya tıklayın ve aşağıdaki talimatları uygulayın:

Açılan sayfada bulunan bölümlere T.C kimlik numarası, telefon numarası ve güvenlik kodu girilmelidir. Güvenlik kodu sayfanın sağ alt kısmındadır:

Ziraat Kredi Kartı Başvurusu
Ziraat Kredi Kartı Başvurusu

Devam sekmesine bastıktan sonra cep telefonunuza bir onay kodu gönderilecektir. Bu kodu belirtilen zaman içinde ilgili bölüme girmeniz gerekir. Bu sebeple başvuru esnasında telefonunuzun yanınızda olması önemlidir:

Ziraat Kart Başvurusu
Ziraat Kart Başvurusu

Doğrulama kodunu ilgili alana girip devam ettiğinizde aylık gelir bilgisi ekranı açılacaktır. Bu bölüme belgeleyebileceğiniz aylık gelir miktarını yazmanız gerekir. Aksi taktirde başvurunuz onaylanmayacaktır.

Son sayfada başvuru bilgileriniz listelenir ve bu bilgileri teyit etmeniz gerekir. İşlemi onayla sekmesine basarak Ziraat Bankası kredi kartı başvurunuzu tamamlamış olursunuz.

Kart başvurunuz kısa sürede sonuçlanacaktır ve sonuç size bir sms ile bildirilecektir. Zaten Ziraat müşterisiyseniz kartınız kayıtlı adresinize gönderilir.  Müşteri olmayanlar şubelere müracaat edip kartlarını teslim alabilirler.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

Kredi kartı başvurusunu şubeden yapacaksanız sizden kimlik ve gelir belgesi istenir. Şubelerin müşteriden ek belge talep etme hakkı vardır. Aylık gelirin yetersiz görüldüğü durumlarda müşteriden ek gelir belgeleri (kira kontratı vs.) istenebilir.

Ziraat Mobilden Kart Başvurusu Yapın

İnternet şifreniz varsa Ziraat Mobil’den başvuru yapmanızı tavsiye ederiz. Çünkü mobil uygulamadan çeşitli kart başvuruları yapılabiliyor. Bunlar:

  • Bankkart
  • Bankkart Combo
  • Bankkart Genç
  • Sanal Kart
  • Ek Bankkart Combo

Mobil uygulamadan kart başvuru takibi de yapabilirsiniz. Ziraat Mobilden kredi kartı başvurusu yapmak için alttaki talimatları uygulamanız yeterlidir:

  • Ziraat Mobil’e internet şifrenizle giriş yapın,
  • Sağ alttaki menü butonuna basın,
  • Açılan menüden Başvurular sekmesini seçin,
  • Bankkart-Kredi Kartı sekmesine girin,
  • Başvurmak istediğiniz kart türünü seçin (Kredi Kartı, Ek Kart vs),
  • İletişim bilgileri ekranı açılacaktır. Müşteri olduğunuz için bu ekrandaki bilgiler hazır olarak doldurulmuş olacaktır. Devam tuşuna basıp Gelir Bilgisi ekranına geçin,
  • Bu ekranda Oturduğunuz Ev Bilgisini Seçiniz (kendisine ait veya kira) ve Aylık Gelirinizi Giriniz bölümleri vardır. Bilgilerinizi girin ve Kişisel verilerin korunması hakkında bilgilendirme metnini okudum,anladım kutucuğunu işaretleyip devam edin.
  • Müşteri bilgileri ekranındaki çalışma durumu, öğrenim durumu ve sosyal güvenlik bilgilerinizi seçip devam edin.
  • Kart detayı bölümünde teslim adresi, hesap kesim tarihi, ana hesap seçimi, ekstre gönderimi gibi özellikleri seçmeniz istenir. Gerekli seçimleri yapın ve Sözleşme öncesi bilgi formunu okudum, onaylıyorum kutucuğunu işaretleyip devam edin.
  • Son olarak Sonuç ekranı açılacaktır. Bu ekranda kredi kartı başvurusu için verdiğiniz bilgileri teyit etmeniz istenir. Bilgileri kontrol ettikten sonra Onayla seçeneğine basıp işlemi tamamlayın.

Şifreniz yoksa https://yatırımhaber.com/ziraat-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-484/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri değilseniz Ziraat Mobil uygulaması üzerinden (uygulamaya giriş yapmadan) kart başvurusu yapabilirsiniz. Uygulamanın Giriş ekranındaki Başvurular menüsüne girin ve şu sekmeleri takip edin “Bankkart-Kredi Kartı>Bankkart Kredi Kartı Başvuru“.

Kredi Kartı başvurusu yapmak için aylık gelir limiti var mı?

Bankanın politikalarına göre müşterinin kredi kartı başvurusu yapabilmesi için aylık gelirinin en az 1400 TL olması şarttır. Bu gelirin kayıtlı yani belgelenebilir olması gerekir.

Ziraat Bankası aidatsız kredi kartı başvurusu

Aidatsız kredi kartı başvurusu için şubelere müracaat etmelisiniz. Online ortamda aidatsız kredi kartı başvurusu yapılmıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu